BULLION

Recentreview


4 stars out of 51 reviews

All reviews come from Thuisbezorgd.nl customers who've ordered from Bullion. Want to know more? Find out more.

16 Jun 2024 at 21:41 Excellent food.
8 Jun 2024 at 19:28 Heerlijke burgers met veel smaak. Gelukkig kunnen alle burgers vegetarisch bereid worden.
7 Jun 2024 at 20:50 Brood viel uit elkaar, plakbende..
2 Jun 2024 at 17:31 Every burger in the menu of this place is just amazing. Fries are also great. I’m a regular customer by now
25 May 2024 at 18:12 Het eten was super lekker!
4 May 2024 at 20:29 Al meerdere keren de Lion burger besteld. Altijd enorm lekker, vers en warm bezorgd. De burger is echt zoals geen ander en wij bestellen hem zeker 1/2x per maand. Ook de mozarella sticks en uienringen zijn een super dikke aanrader!
28 Apr 2024 at 19:26 Kwaliteit van de burgers is echt top! Super lekker!
14 Apr 2024 at 22:18 What a great bunch of burgers. Ordered 3 and they were so fabulous. The Truffle burger was mine and I was very happy. Never change.
13 Apr 2024 at 19:46 Kwaliteit en smaak van de hamburgers is altijd goed Meestal eten we ter plaatsen, maar deze keer laten bezorgen.
2 Apr 2024 at 9:40 Echt geweldig! De truffelburger is een van de lekkerste burgers die ik in tijden op heb. Echt een top broodje, en hele lekkere smash burger. Aanrader! De frietjes waren alleen niet lekker, die waren wat zompig geworden en een beetje taai.
16 Mar 2024 at 9:58 De broodjes van de twee hamburgers waren doorweekt/kleffig. De hamburger en garnering waren in mijn ogen onder de maat (beetje saus en wat groen) de patat was te hard en lauw dit voor €41. ik hoop dat de kwaliteit/prijsverhouding zal verbeteren
5 Mar 2024 at 19:48 Bestelling was super snel klaar wat heel fijn was. De burger was ook heel lekker en machtig, frietjes waren wat minder helaas maar overal zeker tevreden!